Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@23:06:44 GMT

سر خطی زدن در بازار سرمایه چیست؟

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۲۶۸۳

سر خطی زدن در بازار سرمایه چیست؟

به گزارش افکارنیوز،

با توجه به سوالات شما مخاطبان در خصوص سر خط زدن گزارشی را تهیه کرده ایم؛به سفارشی که در راس ساعت شروع معاملات در صف خرید یا فروش گذاشته می شود تا بتوان در صف خریدان جایگاه بهتری داشت اصطلاحا سرخطی زدن می گویند.به زبان ساده سرخطی زدن یا سفارش سرخطی روشی از معامله در بورس است که معامله گر سفارش خود را راس ساعت ۸:۳۰ صبح در اولین لحظه آغاز ساعت کاری بازار ثبت و ارسال می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم ترین مسئله حائزاهمیت برای ارسال سفارشات سرخطی سرعت و دقت است.

معظلات سر خطی زدن چیست؟

اخبار اقتصادی-  روش‌های سرخطی برای خرید و یا فروش سهام گاهی مفسده هایی را به همراه دارد.به عنوان مثال افراد با سرخطی زدن به روش الگوریتمی نمادهای عرضه اولیه را خریداری کرده و از این طریق سودهای زیادی را کسب می‌کنند.

برخی از کارشناسان نیز باز گذاشتن محدوده نوسان برای سهم‌های عرضه اولیه در روز پس از و اگذاری را راهکار حل این مسئله می‌دانند. یعنی زمانی که یک نماد به عنوان سهم عرضه اولیه در بورس ارائه می‌شود، پس از فروش آن سهم در فرآیند فروش عرضه اولیه، در نخستین روزی که این سهم در سیستم عرضه و تقاضا خرید و فروش می‌شود، نوسان ۵ درصدی برداشته شود و سهم به قیمت واقعی آن برسد.

این روش در برخی مواقع رانت هایی را برای عده‌ای ایجاد می‌کند که می‌توانند از روشی غیر عادلانه سودهای کلان کسب کنند. ورود سازمان بورس جهت ملغی کردن سرخطی هایی که به این روش‌ها زده شده اند، می‌تواند تا حدودی عدالت و شفافیت را به بازار برگرداند.

 

چگونه می توان با کمترین زمان سر خطی زد

شما می توانید با تهیه سرور مجازی بورس  توشن که دارای اینترنت پرسرعت بورس با ١٠ گیگ بر ثانیه و سرعت ارسال اطلاعات یا پینگ یک میلی ثانیه است، به راحتی هرچه تمام در خواست خرید سهام خود را در سریعترین زمان ممکن ، ثبت نمایید. بهترین رتبه را در صف خرید سهام کسب کنید. 

چه کسانی موفق به زدن سرخطی می‌شوند؟

افرادی که سرور مجاری بورس دارند شانس بیشتری برای سر خطی زدن دارند، برای سرخطی زدن به جز سرعت اینترنت و پینگ پایین باید به نکاتی زیادی دقت کنید، حرفه‌ای بودن شما هم در سرخطی زدن بسیار تاثیرگذار است شما باید بدانید که نباید سره ساعت ۸:۳۰:۰۰ درخواست را در کارگزاری وارد کنید شما باید برای سر خطری زدن از ساعت ۸:۲۹:۵۸ ثانیه شروع به کلیک کردن کنید.

عوامل موثر در زدن سرخطی چیست؟

۱:انتخاب کارگزاری مناسب
۲:استفاده از سرور مجازی بورس
۳:داشتن دقت و سرعت زیاد در سفارش

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بازار سهام عرضه اولیه بورس سهام بورس بازار سرمایه بازار بورس عرضه اولیه عرضه اولیه سرخطی زدن سر خطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۲۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳